Welkom op de website van   DC La Barca

Dartclub La Barca bestaat voornamelijk uit "stamgasten" van café Keulen.
Zowel onze jonge als onze oudere spelers darten bij ons voor gezelligheid, plezier en natuurlijk om het darten.

Op dit moment hebben we 2 teams die ons vertegenwoordigen bij Darts Organisatie Limburg (D.O.L.).
Beide teams spelen in de 3e klasse.
Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar versterkingen voor onze teams, een ieder die zich geroepen voelt om ons te komen vergezellen is van harte welkom, kom gewoon eens vrijblijvend kijken naar onze "vaste trainingsavond" op de zaterdag of naar een van onze speeldagen door de week, voor het 1e team is dat de dinsdag en voor het 2e team is dat de donderdag.

 

Het Ontstaan van "Dc La Barca":

Onze dartclub is opgericht nadat enkele vaste klanten iedere vrijdag en/of zaterdag een potje deden elektronisch darten. Na enkele jaren een onderlinge competitie te hebben georganiseerd werd er door een aantal mensen een team opgericht voor de steel-dart competitie en dat werd ingeschreven bij de D.O.L.
In het seizoen 2003/2004 is men begonnen, de toenmalige naam van onze vereniging was Dc "wat sjealt 't". De eerste 2 seizoenen hadden we nog 1 team maar door het stijgende ledenaantal werden het er al gauw twee.
Voor het begin van het seizoen 2005/2006 werd er een naamsverandering doorgevoerd waar eenieder binnen de vereniging het over eens was, het werd "Dc La Barca".
Inmiddels zitten we reeds op 15 leden die bijna wekelijks hun partijen gooien.